Mizarstvo Kolenko

Mizarstvo Kolenko je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1999. Pohištvo in notranjo opremo izdelujemo iz masivnega lesa. Današnja moderna tehnologija nam omogoča, da realiziramo različne želje stranke. Izdelki so prilagojeni potrebam in zahtevam individualnih ali poslovnih naročnikov, ki jim nudimo celovite rešitve pri opremi bivalnih ali poslovnih prostorov. Zagotavljamo vam različne možnosti sodelovanja, in sicer tako izdelavo opreme po načrtih naročnika kot tudi sodelovanje z arhitekti in oblikovalci notranje opreme. Želeli bi izpostaviti našo celostno ponudbo, kjer vam zagotovimo idejno zasnovo in realizacijo projekta, od izdelave do montaže.

Iščete kakovostno in funkcionalno pohištvo iz kakovostnega, masivnega lesa? Nimate ideje ali pa preprosto ne veste kako bi lahko realizirali svojo? Ne poznate vseh svojih možnosti?

Mizarstvo Kolenko smo pravi naslov za vas! Specializirani smo za načrtovanje, oblikovanje in izdelavo kakovostnega in funkcionalnega pohištva po meri. Za svoje izdelke premišljeno izbiramo najboljše materiale in jih kombiniramo z modernim oblikovanjem. Znamo prisluhniti vašim željam in potrebam. S poglobljenim svetovanjem, pazljivim načrtovanjem, kakovostnimi materiali, z natančno izdelavo in montažo ter z dolgoletnimi izkušnjami skrbimo, da se boste v svojem domu ali poslovnih prostorih prijetno počutili. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami izbrali najboljšo rešitev za vas in vašo notranjo opremo.

Pohištvo je narejeno po meri, zato je vsako naročilo edinstveno. Po vašem prvem kontaktu z nami (telefonsko, osebno ali po spletni pošti) se dogovorimo za srečanje, kjer se pogovorimo o vaših željah in potrebah in vam svetujemo. S seboj prinesete tudi približen tloris prostora, kasneje pa vam ni potrebno več beliti si glave s centimetri. Od izmere dalje vse uredimo mi.

Nudimo vam ...

  • Stavbno pohištvo
  • Pohištvo po meri - stanovanjsko opremo
  • Opremo poslovnih prostorov
  • Celovito rešitev od izdelave do montaže

Zakaj izbrati nas?

  • Smo natančni in prilagodljivi
  • Nudimo hitro izvedbo, saj se držimo zastavljenih rokov.
  • Opremo poslovnih prostorov
  • Uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi naših kontaktnih podatkov.